hej igen

för 6 dagar sen fick jag två ökenråttor/gerbiler som heter medusa och afrodite. så här gick det till:
eftersom jag fyller år snart så hade jag övertalat mamma att vi skulle köpa det och tro mig det var inte lätt. men i alla fall så hade vi sökt på bur mm på blocket och letat om det fans någon bra bur och vi hittade en men vi hade inte kontaktat ägarna om att vi ville ha den för det var ganska sent. så vi tänkte vi ringa dom dagen efter. men så hade jag skrivit ÖKENRÅTTA på fb och då hade min syrras kompis frågat om jag ville ha hennes för hon kunde inte behålla dom för hon skulla flytta. och så då kom sandra med gerbilerna dagen som vi hade tänkt ringa dom som hade buren fråm blocket men det var så konstigt för att det var just gerbiler jag ville ha och just dom färgerna på dom som jag ville ha och jag ville ha 2 tjejer. så det var lite konstigt. så gick det till. dom är jätte snälla och gulliga och nu har jag lärt dom att hoppa upp på min hand när jag roppar på dom yay.
här är bild
//amanda
afrodite
medusa

skola

började skolan i går. sommaren har gått för fort. fast jag har rest mycket. och pappa ska till london nu. kan han inte ta mig med sig.  fick 8 nya tjejer i klassen nu kommer jag få träningsvärk i benen för vi ska vara högst upp i skolan. vårat schema är sådär men fredagen är värst bärjar tidigt och slutar sent bärjar typ 8 och slutar typ 3
våran klass är väll bra. jag längtar inte tills vi får läxor. har inte så mycket att säga men syns// amanda

sommarlov

hejsan
har inte orkat blogga men har haft sommmarlov eller jag har sommarlov men börjar den 22 augusti menär fett trött. jag har varit i italien och england. när vi var i england så åkte vi och kollade på huset som vi bodde i när jag var från 0-1 år för jag föddes ju i england ;)
sen åkte vitill italien och vi hadde ett fint hotell ett hotell medstjärnor.
vi boddde i rimini och var i venedig jätte fint var det där och så var vi på några fler ställen.
när vi var i england var vi i guildford där jag föddes och i bournemouth, torquay och nå mer ställen
här kommer lite bilder från england
jag och jennifer kunde inte sova så det här är innan vi skulle åka till england
på planet
i guildfprd
fich and chips
och nu lite bilder från bournemouth
av bara sand
jennifer sitter på bron
jag ock kattungen som var tre månader på hotellet
en av dom andra katterna
jennifer på stranden
jag
RSS 2.0