Min födelsedAg

Ok jag ska försöka göra ett kort inlägg men aa jag fyllde år idag kl 19:25 och dagen i dag har varit kul. Och idag var det 5 veckor sen min syrra åkte. Saknar henne. Några sjöng för mig och det var kul och jag den här dagen har varit lyckad


La maga-spain the adventure dag 13


Nebojsa väckte oss ungefär kl 9:30 och vi gick upp och åt frukost. Vid 10:15 började vi packa om för inte kackerlackor har kunnat hoppat in under natten. Sen vid 11:30 gick vi en snabbis till stranden. Sen vid 10:42 gick vi och la oss i sängen och jag fick ont i magen igen. Sen kollade vi på en tv serie på min mobil. Och mina ögon har kliat hela dom 2 veckorna vi har varit här men jag vet inte varför. Vid kl 11:50 så satte vi oss barn på balkongtäcket. Kl halv 2 åkte vi med bilen till flygplatsen och det tar 3timma. På vägen dit så stannade vi lite och åt lite sen fortsate vi åka. Kl 3 var vi framme och kl6 öppnar våran check-in så vi fick sitta och vänta. På den här flygplatsen är skit stor och dom hade 1 elutag och om man ville ha internet kostade det 60kr i timmen. Kl 8 startade flyget så nu sitter vi på planet och kl 12 eller 1 är vi framme. Under kl 21 kollade jag på film på min mobil och sen lyssnade jag på musik. Sen nån gång vid 22 så släkte dom lamporna i planet för dom som vill sova ska få sova eftersom det är natts. Jag kunde aldrig sova för jag kan inte sova på plan men jag var nära att somna 2 gånger men första gången vaknade jag igenom att en hög låt spelades i mina öron och andra gången så var det att Linn petade på mig för hon ville säga en sak. Vid kl 22:40 började en bebis gråta sp jag höjde musiken. 23:05 somnade bebisen. Kl 23:44 landade vi. Vi hämtade väskan och sen gick vi till Tony som väntade med bilen utanför. Vi åkte hem Linn och dom andra lämnade vi av vid huset och sen åkte vi hem. När jag kom hem sa jag hej och godnatt till mamma. Sen när jag skulle gå lägga mig så var det en stor nattfjäril i mitt rum som vi dödade tror jag. Sen sa jag hej till mina råttor och när jag hade gosat med båda sp gick jag och la mig.


La maga-spain the adventure dag 12


Vi gick upp typ 12 och åt frukost och sen började vi städa. Sen när jag gick in i badrummet så såg jag en kackerlacka som satt i taket. Linns pappa vägrade döda den så han släppte ut den men Linn och jag ville verkligen att den skulle dö för jag vet att han kommer tillbaka och då ska han få!! Sen satt jag ute och solade lite och la ut några bilder på Facebook flera kommer sen även kommer bilder hit sen när jag är hemma för vi åker ju hem i morgon. Senare gick dom andra och badade och linn och jag kollade klart på filmen vi såg igår men datorn kronglade så vi kunde inte se klart. När dom andra kom så gick Linn och jag runt och filmade lite och vid stranden gick det förbi en kille som såg ut som Alex Pettyfer sen köpte jag en ny handduk och en present. Sen gick vi tillbaka och Linn och jag spelade lite sen fick jag jätte ont i min mage så det se inte kul. Och senare blev dom andra sugna på saker så Linn och jag gick upp till en av affärerna och köpte en cola och chips till Linns småsyskon och sen köpte jag en fanta och choklad mini munkar och 2 choklad kakor. Linn köpte en mörk choklad kaka till sig. När vi kom tillbaka så märkte jag att mina choklad kakor var vit choklad så jag blev ledsen för jag var sugen på mörk choklad. Sen gick Linn ut för hon ville gå ut men jag hade ont i magen och orkade inte gå ut. Men jag ville inte stanna inne så jag hoppade ut igenom fönstret och bakbalkongen men tvättlinan snärtade mig sen gick jag mot våran ingång och Linn satt på balkongen så jag gjorde det i onödan. Men då solade vi på balkongen och efter en stund gick vi till stranden och sola. När vi kom tillbaka så duschade vi. När vi hade fixat oss spelade vi Nintendo lite och sen tog jag och Linn en promenad till affären för handla en mörkchoklad och inne i affären var en snygg kille utan tröja och mörkhårig och han såg ut som Taylor Lautner när han var ung bakifrån men framifrån såg han inte ut som Taylor men han var skit snygg. Sen när vi skulle gå över gatan stog det två snygga killar med magrutor bredvid oss. När vi var på väg mot huset så satt det en kille i en bil och han hade blont hår och magrutor (det vet jag för han gick för bi oss för några dagar sen.) och hans käkben OMG dom såg ut som channing tatums käkben. Sen tog vi en lång promenad på stranden och då stog det en hög med killar med magrutor och en av dom var jätte snygg seriöst skit snygg. sen på vägen hem såg vi inga flera snygga killar fast det finns ju en basket plan bredvid oss och där spelade ju massa killar utan tröjor och ALLA hade magrutor alla. Och dom flesta var snygga. Men det är inte allt nästa gång jag SKA åka på semester med Linn så ska vi åka till schweiz sen sp spelade vi kort på kvällen och sen lekte jag lite med Alex och Lovisa super hjältar. Sen pratade vi alla tills vi var trötta Och gick och la oss.


La maga-spain the adventure dag 11


Jag gick upp 12:45 dom andra gick upp lite tidigare än mig. Jag sov bäst i natt, i alla fall när jag gick upp åt jag frukost och sen gick vi och badade på den närmaste stranden men det var verkligen jätte mycket bränn maneter där så vi gick till den stora våg stranden istället. det var lagom varmt och svalt alltså helt perfekt. och det var jätte klart vatten så när man använder cyklopen så såg man allt och när man stog upp så kom det små och mellan stora fiskar som samlades vid fötterna vi såg också mini plattfiskar som simmade vid botten. Senare solade vi och sen byggde Linn och jag ett stort berg av sand över Lovisa som var högre än henne. När vi alla var hungriga och trötta gick vi till en restaurang men den var stängd så vi gick hem och lagade mat i stället. Sen spelade vi poker och sen städade vi lite och tömde alla luftmadrasser Sen senare så kollade vi på film allihopa men min dator stängde av filmen flera gånger vet inte riktigt varför tror att min hp usb sladden har gått sönder lite. Men efter några försök funkade den tillslut och vi fick se klart filmen. Sen så blev det senare på kvällen. Då spelade vi poker och finns i sjön. Efter några omgångar så gick alla och la oss förutom jag och Linn som började kolla på en till film i vårt rum. Sen när båda var trötta gick vi och la oss.


La maga-spain the adventure dag 10

La maga-spain the adventure dag 10 vi gick upp ungefär 10:30 och åt frukost. Sen gick vi och bada och Linn och jag solade skit länge för att vi måste bli bruna. När vi kom hem hade vi inget vatten så medan Nebojsa lagade mat gick jag och Linn och skulle handla vatten. Men mataffärerna öppnar kl 5 så dom var stängda. Så Linn och jag gick och kollade i 1 av dom små turist butikerna och jag köpte 1 tröja 1 halsband och 2 presenter.linn och jag gick tillbaka hem och åt sen var kl 5 så vi gick och köpte vatten sen när vi kon tillbaka ville Linn också ett halsband så vi gick tillbaka och köpte ett. När vi var tillbaka gick vi till den närmaste stranden bredvid huset.
Alexander sa: om inte jag blir brun använder jag brun utan sol. Vi gick tillbaka för det sr mycket folk. Vi kommer antagligen gå tillbaka sen. Senare skulle vi gå tillbaka men först skulle jag sätta på en film åt Lovisa och Alexander och Nebojsa men min dator kronglade så dom kunde inte se på film. Så Linn och jag gick till stranden och lyssnade på musik. När vi kom tillbaka så åt jag min glass som jag har gjort och sen gick vi. Upp till dom andra svenskarna en liten stund. När vi kom ner så spelade jag och Alex Nintendo på trappen utanför. När våra ägg var klara så gjorde vi ägg mackor och sen kollade jag om min dator funkade nu. Datorn funkade så Linn och jag kollade på en film. När filmen var slut så pratade vi lite och sen gick vi och la oss.


la manga - spain the adventure dag 9

Vi gick upp typ 12 och åt frukost och eftersom vi gick upp tolv då är det mitt på dagen så vi fick inte gå ut. Undertiden så spelade vi nintendo och pratade Linn och jag tävlade på Mario som vi alltid spelade när vi spelade Nintendo. Sen vid tio 1 gick vi ut och badade. Linn och jag kastade vatten ballonger och badade. Senare vid 5 gick vi upp från stranden till huset vi duschade och sen åkte  Nebojsa  och handlade och vi barn stannade kvar. Sen när han kom tillbaka så hade han köpt hamburgare till oss efter lite senare spelade vi och sen kollade vi alla på en film. Kl 22:31 var filmen slut och jag satte mig på balkong räcket och började skriva vad vi har gjort i dag. Efter kollade jag och Linn på dude where is My car. Sen efter det satt vi alla och spelade kort. Senare gick vi och la oss

la manga - spain the adventure dag 8

Vi gick upp typ 10 Linn väckte mig med att skaka en himla jordnött burk och dra i lådor bla bla bla. Sen åt jag frukost och när vi var klara åt vi frukost och sen badade vi. Jag satt på en luft drake och Lovisa hade en rosa liten båt typ för små barn haha. Sen när typ kl blev 12 eller 1 så gick vi in och spelade för det blir för varmt ute vid 12-2 tiden så då får vi inte vara ute så mycket. Sen vid typ 5 gick vi och handlade och sen åkte vi till en fyr. För några dagar sen snodde någon min favo handduk.  när vi kom tillbaka åt vi kyckling och sen gjorde vi oss i ordning till stranden och jag hittade och dödade en kackerlacka. När den sr död gick vi ner och badade. När vi badade hade vi med oss ungefär 4 luft olika sorters madrasser, 3 snorklar, 2 simfötter, 1 vatten pistol, 1boll och 1 hink och spade och 1 paddel. Varje gång vi badar och ser maneter så plockar man upp dom och slänger dom på stranden. Asså det är bränn maneter och många är skit stora. Linn har bränt sig 3 eller 4 gånger. Jag sprang upp för hämta en sak och när jag kom tillbaka så var en av madrasserna borta och jag ba skrek Var är draken!!?? Alla bara kollade runt och då såg jag den! Den var på väg mot sjös.  Lovisa och Alex släppte ögonen på en av flyt madrassern Draken så den flöt iväg Men den åkte in blad alla båtarna lite längre bort men vi fick i alla fall tillbaka den. Det roliga var att innan jag gick iväg sa jag håll reda på Draken nu för han sticker iväg när han bara får chansen. När vi kom upp duschade vi och spelade lite Nintendo. Sen fick alex, lollo och Nebojsa låna min dator och dom fick kolla på film. Samtidigt spelade jag och Linn Nintendo. (när jag menar vi spelade Nintendo är att vi tävlade) sen så tänkte jag dricka när vi spelade så jag låg ner och drack och då sa Linn en Skit rolig sak så jag typ sprutade ut allt vattnet och typ kunde inte andas och hostade och Linn och jag satt och gap garvade. Sen när dom andra hade sett klart filmen så kollade Linn och jag på The vow och den var bra och sorglig och CHANNING TATUM!!! Hot. Sen typ gick vi och la oss

la manga - spain the adventure dag 7

Linn och jag gick upp kl 10 och åt frukoSt sen fixade vi oss och sprang en joggning runda när vi kom tillbaka hade dom andra vaknat. Sen åkte dom andra iväg för kolla om vi kunde åka en båt och kolla på delfiner. Under tiden gick jag och Linn och kastade vatten ballonger och badade . när dom kom tillbaka hade dom köpt med sig hamburgare och dom berättade att dom  ungefär varit på 3 olika ställen och frågat med det var inte säker att man fick se någon delfin. Så det blir nog inte av. Sen öppnade vi våra gelé mat sak om dom har i filmer. Och det se inte så gott. Efter så var det någon skumfest alltså med skum bubblor som vi skulle gå och kolla på. Efter var vi varma och jag och Linn gick och köpte2 kylskåpsmaneter sen badade vi. När vi hade badat klart duschade vi och bytte om. Sen åt vi och Alex,Lollo & Nebojsa kollade på trollkarlens lärling samtidigt gick jag och Linn på stranden med min högtalere med hög musik. När vi kom tillbaka kollade jag och Linn på 21Jump street och nu "r det 4 gången jag ser den men den är jätte bra!!!. Channing Tatum sen spelade vi nintendo och sen började vi springa och jag sprang in i en sak och smällde till huvudet skit hårt typ knäckte nacken men efter smällen stod jag och gap garvade och fattade ingenting. Men du har jag en jätte fint blåmärke. Sen gick vi och la oss.

la manga - spain the adventure dag 6

Jag vi vaknade typ 11:20 och jag fick lite hem längtan men vi gick upp och gjorde frukost Sen spelade vi lite sen gick jag och Linn  våran promenad på stranden sen spelade vi och sen åt vi lunch. Efter lunchen fixade vi oss till stranden. Vi solade och badade i 30 graders varmt vatten och typ 38 grader i luften yippi. När vi var klara lysande vi på musik och duschade och senare åkte vi och handlade. När vi kom tillbaka åt vi och senare så kollade vi allihopa på filmen badtimestorys på min dator sen i mellan så satt vi på balkong räcket och lyssnade på kareoke baren som lät mycket. och nu ska vi kolla på filmen Journey 2efteråt så varkl 01:15 ungefär och vi gjorde oss ordning till sängen.

la manga - spain the adventure dag 5

Jag gick upp typ 11:56 dom andra hade gått upp lite tidigare. När jag kom upp blev jag bländad av ljuset som strålade in igenom det stora jätte öppnade fönstert, Sen gjorde vi frukost. Efter frukosten gick vi till den största stranden, som vi var på igår. Linn och jag solade först sen badade vi med också en stund och jag låg på en sån där typ vatten glider eller liten surfbräda. Det var jätte mycket sjögräs som hade fält med vågorna så det var skit äckligt att gå där i vattnet och sen när jag kom upp hade jag jätte mycket skit i mitt hår det var jätte äckligt och skit svårt att få ut. Men den gick vi tillbaka och jag duschade och det blev en sorts av översvämning inne i badrummet. Men vi fixade det och sen satte jag mig vid min dator och sen efter skickat allting till min blogg så tog jag lite bilder med Lollo och Alex. Efter så spelade vi lite och åt lite. Senare så tränade Linns pappa och Alex lite och jag satte på musik i min högtalare. Vi spelade lite och sen vid ungefär 09:20 började vi göra oss ordning till sängen. När vi var klara så läste Linn och jag lite, Linn läste någon random bok som hon bara hittade i bokhyllan i vårt rum som hette presidentens hustru. Och jag tog också en random bok som hette Förförande löften.

la manga - spain the adventure dag 4

Vi gick upp typ 10:30 och åt frukost efter frukosten spelade vi Nintendo lite efter gick vi och badade och byggde sandslott när vi kom tillbaka Så bytte vi om och gjorde mat men vi spelade innan maten är klar. Sen åkte vi och handlande och när vi kom tillbaka spelade vi lite och pratade. 
Senare så gick vi till en skit big mamma strand. Där var det enorma vågor vi badade lite och tog bilder sen när jag Alex och Nebojsa kom lite längre ut så kom en våg som var typ 1,78 cm hög Alltså längre än mig och den var seriöst Skit stor och vi blev typ dränkta i den och när vi kom upp efter vågen så sa Alex typ jätte många gånger jag dog nästan, Haha skit söt. När vi kom upp duschade vi och vi åt mat och spelade lite tills kl var typ 
23:30 sen så fixade vi oss till sängs och Alex sa god natt jag älskar er. Sen kom han in till mig och sa: Ta inte det här personligt men...alltså ta inte personligt...asså familjen...ta inte det personligt men som i familje...god natt.. Ehh jag älskar..dig (med värsta minen) haha gissa vad vi gap garvade asså Gud vad gullig. Dom är ju typ som min familj jag har känt Nebojsa & Linn sen jag föddes typ och Lovisa & Alex har jag känt sen dom föddes. Sen satt vi och kollade på videor från i dag. 

la manga - spain the adventure dag 3

Vi gick upp typ 11 och åt frukost sen tog Linn och jag våran promenad på stranden efter gick vi alla och tittade på stranden för det blåste. Men det var inga stora vågor sen gick vi till den nära stranden och badade. S senare vi duschade och sen spelade Nintendo alla vi barn haha. Efter åt vi lunch och efter så spelade vi lite igen. Efter en lång stund gick vi till den jätte jätte långa stranden och på vägen dit blev vi piskade av sanden på benen som gjorde jätte ont. när vi kom dit var det seriöst jätte stora vågor men det var röd flagga så vi kunde inte bada. När vi kom till baka väntade vi lite på linns pappa medan han handlade så vi satt på en stenbänk och det blåste jätte mycket. Sedan efter Nebosja kom tillbaka så ville Lovisa köpa en hat så vi gick in i en liten affär i några min. Men hon köpte aldrig något när vi kom tillbaka så spelade vi lite Nintendo igen haha och åt mat efter spelade vi igen på balkongen tills jag såg en snygg solbränd kille som gick utan tröja som hade magrutor förbi och jag hoppade ut från balkongen och gick efter med Linn men han försvann på en gång som ett spöke. "första riktiga snygga killen vi har sett" men efter gick vi tillbaka och jag spelade med med Alex. Sen gick Linn och jag på promenad på stranden. När vi kom tillbaka gick dom andra 3 till stranden. (asså det låter som vi gör samma saker hela tiden men vi se det roligare än vad det låter.) Linn jag spelade lite samtidigt som vi solade. (juste innan jag fortsätter vill jag bara säga att min mobil gillar inte internet så det är svårt att blogga men jag får försöka.sen åt vi och pratade mycket allihopa. Sen spelade Linn och jag lite samtidigt som vi skrek till karaoke baren som hade hög volym bredvid oss !! Sen spelade vi allihopa senare när vi alla var trötta fixade vi oss till sängs. När vi alla var redo att sova så ropade Lovisa "vi hittade kackerlackan!" vi sprang in med sprejen och Linn sprutade ner den. Jag såg att den plågades den sprang runt helt galen jag tyckte synd om den för att den plågades för vi trodde att den skulle dö på 1gång men det gjorde den inte den dog efter den hade plågats. Sen gick Linn och jag in till oss.

la manga - spain the adventure dag 2

 Vi gick upp kl 1 (spansk tid) och åt frukost på Terrassen och efter det så hittade vi en kackerlacka på väggen i mitt och Linns rum. Den var skit snabb men vi dödade den. Sen efter dom andra hade skrikit ett tag så började vi fixa oss. Sen drog vi till en stor jätte affär som vi är på just nu skriver med info sen. Ja när vi kom hem så åt vi cheeseburger från burger king och sen spelade vi Nintendo efter skulle vi bada och när vi plockade fram våra bad kläder kom Linns lille bror och frågade Linn "har du sett min baddräkt?" Hahaha men han sa fel och gissa om att vi skrattade. Sen  badade vi ganska länge. Vi duschade och sen spelade Nintendo och åt pasta mums. Sen gick jag och Linn en promenad på stranden. När vi kom tillbaka spelade vi Nintendo igen. Sen tog Linn och jag en till promenad och sen när vi gick tillbaka så flirtade 2 små killar med oss och vi gap garvade. Sen gick vi en promenad allihopa till stan och till stranden och det var kol svart ute. När vi kom till baka spelade vi 4 Nintendo till kl 00:00 och sen så gick vi och borsta tänderna. Och Alex sa till Linn och Lollo "god natt sov gott jag älskar dig" och sen ropade han till mig "god natt  sov gott  Amanda..........du är en Ehh bra vän" och sen "söta drömmar på serbiska" och Linn och jag gick in till vårt rum och började prata. Eller vi gick ut till toaletten och vid dörren var det en kackerlacka och Linn och jag flippade ut vi skrek och hoppade överallt och sprang runt i huset med en varsin sopkvast och letade efter den och jag skrämde Linn och hon blev skit rädd och sen skrämde hon mig tillbaka på en gång och jag blev också skit rädd. Sen spelade vi med Nintendo och var rädda med alla lampor tända


La manga - spain the adventure dag 1

Efter vi hade landat och hämtat väskan och hämtat våran disel bil så åkte vi lite vilse men vi kom fram tillslut. Våran lägenhet var jätte fin på utsidan och fin på insidan. Jag och Linn delar rum. Efter vi var klara med packa upp så drog jag upp gardinerna och där stod en snygg kille med värsta mysklerna sen gick vi ner till en av stränderna som låg precis jätte nära. Vi badade och asså snacka om att det är skit varmt i vattnet. Sen gick vi och handlade lite till frukost sen gick alla utan jag och Linn till den stora fina stranden och jag och Linn solade lite och sen gick vi ner till vattnet nära oss och badade. Sen gick vi upp och duschade och Linn och jag tog en liten promenad på stranden. Sen när vi var tillbaka så spelade Linn och jag Nintendo och efter en stund satt vi alla 4och spelade mot varandra. Efter det så var det ganska mörkt ute typ kl 9 här med 10i Sverige men jag, Alex, Lovisa & nebosja gick till tennis planen som låg bredvid eller framför och Alex red på min rygg och skrek TENNIS men vi försökte få honom tyst men det var svårt för vi skrattade så mycket. Sen gick vi till planen och där fanns det flera smala vildkatter och jag blev BFF med en av dom som var jätte söt. Sen gick vi tillbaka för man kunde seriöst inte se bollen när den kom. När vi kom tillbaka pratade vi lite och små ungarna gick och la sig och lin och jag låg och pratade ganska länge tills vi somna

La manga-spain the adventure airplane

vi sitter nu på planet kl är 05:48 fun haha vi har fått bra platser. Linn sitter vid fönstret och jag bredvid och sen en tom stol och sen kommer gången imellan. längst ut sitter Nebojsa i mitten Alex och vid fönstret Lovisa. efter planet startat så kom flyvärdinorna så man kunde köpa saker. jag köpte chips och en cola. det var filmer på planet som gick tillexempel Mirror mirror som är ny. den  var bra sen så vet jag inte mer vad jag ska säga. (sorry att jag är sen med inläggenmen internet har inte velat funka på min mobil så jag får skriva allt nu från min dator)
PS: bilder kommer sen vet inte när men iallafall så skickar jag dom sen

Arlanda- la manga one more time the adventure part 2

Ok vi har precis checkat in min väska och gått igenom säkerhets kontrollen och det pep på mig hehe fast jag hade inget och gick gå nu sitter vi på våran gate och väntar haha jätte kul vi har :D Den går 6 och nu är kl 5:12

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de4f0ddf2b3562b000484.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de4f0ddf2b3562b000484.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de4fa9606ee25b8000120.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de4fa9606ee25b8000120.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de4fae087c3399900015e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de4fae087c3399900015e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de5059606ee790d000381.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de5059606ee790d000381.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de513e087c3017300044f.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de513e087c3017300044f.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de53fe087c331f800031c.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de53f9606ee32020004c4.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_501de552e087c37365000459.jpg" class="image">


Arlanda - la manga one more time. The adventure part 1

Sitter nu på en av flyg bussarna till Arlanda 03:52. Vi gick upp kl 2 på morgonen. Det är fortfarande mörkt ute så klart haha. Först åkte vi tunnelbana och igår var det inga ute men nu var det party folk överallt, Som var fulla eller var bara trötta aja några började prata med Linns pappa och sen var det en som kollade på mig och nickade (ett hej nick) och jag hejade tillbaka med min cowboy hatttt haha. "har alltid velat göra det" Igår var vi jätte trötta efter dagen igår så Linn och jag gick och la oss kl 7 för då hade vi sovit i 8-9 timmar. Linns små syskon somnade halv 11 för de hade sovit på bussen. Så de är lite mer trötta än vad vi är men snart hoppas jag att vi är framme på Arlanda. :) mer info eller aa då.


Stick around SPAIN

Hehe blir många inlägg men skit i det jag ville säga var att Om du vill höra om mina dagar i Spanien med linn och hennes pappa Nebosja och hennes små syskon Lovisa och Alexander i 2 veckor så ska ni hålla er på den här bloggen. för här kommer jag försöka skriva varje dag vad vi har gjort och lägga in massa bilder från resan. (OBS: jag vet inte om vi kommer ha internet så om vi inte har det så ska jag försöka skriva när jag kan.) vi kommer bo i en lägenhet alltså inte på hotell. Vi ska hyra typ Linns kusins lägenhet där som dom äger haha coolt. Så vi hörs sen imorgon med nya inlägg


Vi kör om igen då! ;) Dagen innan vi åker till Spain

Okej det blev lite strul :( så vi åkte inte idag som vi skulle men det löser sig som alltid "allt löser sig" jag men så nu har vi biljetterna igen och planet går kl 6imorgon på morgonen och vi får typ gå upp kl 2. Men det blir nog kul vi är borta i alla fall 2veckor minus 1 dag. Ja men vi åker i alla fall det är det viktigaste.


La manga-spain del 5

Aa nu har vi fått biljetterna till planet i morgon som går kl 6 men vi åker så vi är väldigt glada igen. Har målat naglarna var skit länge sen jag gjorde det hahah var typ sist i 4 eller 5an haha skoj jag var dock seriös med målandet kladdade bara lite. Haha


La manga del 4

Jag är både ledsen och irriterad. Men vi kanske åker i morgon Linn och jag typ skrek lite över Arlanda och på tunnelbana stationen och när vi åkte bussen blev vi lite bättre humör men sen när vi skulle åka tunnelbanan blev vi Irriterade igen och blev ganska irriterade på Linns små syskon som var jobbiga och tunnelbanan var försenad och sen när det inte hade kunnat bli värre så när vi hade satt oss så blev det just det bredvid oss var en jätte glad gammal gubbe som började spela instrument högt och gissa vad sur Linn och jag blev. Linn ströp luften och när hennes pappa som små syskon såg våra miner så började dom gap garva. Senare så blev det lite högt och jobbigt. Sen nu när vi kom hem så blev vi lite lugnare men även besvikna


La manga-spain första dagen del 3

Det blev inget idag och vi väntar på min väska som aldrig kommer D: fy vad jag är sur men efter vi fått min väska då går Linns pappa går upp köper nya biljetter för tydligen så kan man inte om boka längre men jag ska fan åka utomlands !!!!!


La manga-spain första dagen del 2

Eh vi är på Arlanda nu och vi skulle checka in väskorna och då såg vi att Linns små syskon syskons pass hade gått ut. För typ 2 dagar sen och vi visste inte att det skulle bli att vi skulle åka så sent så vi visste inte det så Linns pappa och småsyskonen fick åka till polis stationen för ta nya och Linn och jag fick vänta på Arlanda och vi är jätte oroliga för planet går typ 07:45 och kl är 07:12 nu. Men vi hoppas på att allt löser sig!!! och att dom hinner annars vet jag inte hur det blir men det kommer väll uppdatering sen !!! :( :)


La manga-Spain första dagen del 1

Ja jag Linn hennes två små syskon Alex och Lovisa och hennes pappa nebosja vi gick upp kl 4 fixade oss till att åka till Arlanda vi åker till Spanien till la manga skriver mer sen vi har inte kommit någon stans än än gården


RSS 2.0