Idre fjäll sportlov

Sitter på bussen med konfan på väg till Idre fjäll :) vi ska vara där i 4 dagar tror jag det blir grymt kul


Typ vår

I torsdag åkte jag till Romme på studiedagen och det var kul men på söndag ska jag åka med konfan till Idre fjäll det blir kul :) vi ska åka skidor. Men jag har JÄTTE ONT i mina vader sen trosdag vi skulle vara på skolgården kl 6,15 igår och jag gick upp kl 4 och vi var hemma från Romme kl 19 typ och jag var jätte trött jag åkte alla backarna. Svarta var roligast. Men jag är fortfarande jätte trött och vi fick INGEN sovmorgon och vi började 8.15 igen och jag gick gå upp 6 :( jag åkte skidor med Linn och Matilda. Det börjar bli vår massa snö förra veckan och nu typ nu är det nästan inget och dom som åkte från min klass till Romme var jag Linn matilda Hannes Lukas Martin kristian Carl


Skolan :(

Imorgon åker jag till romme med några från varje klass i varje årskurs. Dom från min klass är jag Linn Matilda Martin Hannes Carl Kristian tror jag och vi åker i morgon kl 6.15 tidigt och jag får använda mina nya skidor för första gången men efter som dom är nya och längre än mina gamla så kommer det vara svårt att svänga i början :( men det går lättare sen. Det är tydligen trick skidor men eftersom dom är nya kan jag inte göra så många tricks i början :( och nu idag så trodde jag att jag skulle komma försent för jag trodde jag börja 8.15 men när jag kom till skolan var ingen här och jag kollade på schemat och jag började 8.55 !!! Ensam på våningen


Game

Jag har köpt nya skidor i dag och ska nog kolla på fullt hus två <3 Taylor lautner är med <3<3<3 eller så kör jag ett spel ;)


Ritade

Ritade i går eller snarare kladdade


Suck

I morse så råkade jag tappa min skål med nudlar på min fot och allt varmt vatten och nudlarna och skålen flög iväg överallt skålen gick sönder :( typiskt. Sen när jag gick till skolan så var det -17 och mina händer gjorde ont men kunde inte låta bli att ta bild. Och nyss så åkte vi skridskor med klassen inte så jätte kul. Men nu är det slut på veckan det är dax för fredags mys.


Konfa

Den 20 feb satt jag på bussen med konfa gruppen det var kul vi åkte sen till Boda Borg lite sen info men aja


10 things i hate about you

sitter och pluggar eller gjorde nu så kollar jag på 10 things i hate about you inte filmen utan TVserien den är lite konstig men aja snart är det alla hjärtans dag.

RSS 2.0