Konfa

Nu har jag blivit konfirmerad. Jag kommer sakna gruppen så himla mycket :( bara underbara personer i gruppen. Efter konfan så firade vi det och flera kom var jätte roligt att dom kom och här är presenterna ;) jätte fina


Nu har dom kommit

Blev magsjuk på måndagen kräktes aldrig men svimmade nästan :S
Men nu på torsdagen var skolan lite konstig eller ja det var inte som vanligt. Det har börjat en ny tjej i våran klass igen. Haha och nu har mina nya bad byxor kommit vi hämtade dom nyss 2 av dom var lite förstora men jag växer i dom hoppas jag ;)


Wow now play

Nu så


World of Warcraft

Loading....loading...loading.. Kan inte vänta mer ladda klart kan spela i 1 timme sen måste jag göra matte igen. Varför går tiden så långsamt när man gör matte och tiden så fort när man spelar eller har kul.


WOW

Nu är det dax för wow jippie det var ett tag sen jag spela :D


No School

Idag det igen skola det är studiedag och vi skulle sitta hemma och plugga matte i ungefär 3 timmar eller ja så lång tid tills man har gjort klart matte kapitlet.
Och så jag har delat upp allt hur jag ska göra allt idag


Fun :D

Har varit i Idre nu på lovet vi åkte skidor hoppade i skogen åkte häst och vagn mm vi hade jätte kul och idag i skolan var faktiskt kul vi slutade också 1.5 time tidigare och vi börjar 10 i morgon och jag tror den här veckan kommer. Bli kul :D och våren är här och ja idag ska jag på Solflickorna :) längtar

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1778171/images/2012/pic_192532898.jpg" class="image">


RSS 2.0